Twee speciale Editions voor Ford Fiesta

Silver en Candy Blue Edition voor Fiesta

Ford Fiesta actiemodellen
Ford Fiesta actiemodellenFord Fiesta actiemodellenFord Fiesta actiemodellenFord Fiesta actiemodellenFord Fiesta actiemodellenFord Fiesta actiemodellenFord Fiesta actiemodellenFord Fiesta actiemodellenFord Fiesta actiemodellen
Dat Ford's Fiesta het al jaren goed doet in het Europese B-segment, is wellicht een understatement te noemen. Om het succes van de Fiesta te vieren heeft Ford twee speciale edities naar het model gebracht.

Ford heeft wat te vieren. Niet alleen was de Fiesta vorig de bestverkochte compacte auto in Europa, de 1.0-liter EcoBoost werd voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot International Engine of the Year. Geen feest zonder lekkers, zodoende heeft Ford de Silver en Candy Blue Editions van de Fiesta in het leven geroepen.

Beide gelimiteerde uitvoeringen zijn gebaseerd op het Titanium-uitrustingsniveau. Aan de standaarduitrusting worden een zwart dak, zwarte spiegelkappen en elektrisch inklapbare buitenspiegels toegevoegd. Afhankelijk van welke Edition je kiest, krijg je een Moondust Silver of Candy Blue gespoten Fiesta mee naar huis.

De Silver Edition is leverbaar vanaf 18.675 euro. Voor de Candy Blue Edition moet 300 euro extra worden neergeteld.

PRIVATE LEASE Ford Fiesta

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.