Toyota maakt prijzen Proace City Verso bekend

Leverbaar vanaf €29.875

Toyota Proace City Verso
Toyota Proace City VersoToyota Proace City VersoToyota Proace City VersoToyota Proace City VersoToyota Proace City VersoToyota Proace City VersoToyota Proace City VersoToyota Proace City VersoToyota Proace City VersoToyota Proace City VersoToyota Proace City VersoToyota Proace City Verso

Toyota heeft de prijslijst van Proace City aangevuld met de prijzen voor de Verso-personenvariant. De basisprijs ligt vrijwel even hoog als bij zijn drie andere broers.

Toyota presenteert vorig jaar als laatste merk zijn variant van de compacte bestelbus-reeks. Als Proace City ziet de Toyota het levenslicht als bestelauto, maar ook gelijk als personenauto. De prijzen van die laatste variant bleven echter uit, tot nu! Toyota opent 1 februari de orderboeken voor de Proace City Verso met een basisprijs van €29.875 (inclusief btw en bpm).

Voor dat geld krijgt de koper de sleutels in handen gedrukt van de standaard L1-versie, die ruimte biedt aan vijf passagiers. De verlengde versie als vijfzitter kost minimaal €31.075, de zevenpersoonsversie is leverbaar vanaf €32.275. De Cool Comfort-versie staat als instapversie op de prijslijst geparkeerd. De Proace City Verso is standaard voorzien van voorzieningen als airconditioning, DAB+ en Toyota’s Safety Sense 2.

In vergelijking met zijn broers bij Citroën, Peugeot en Opel is het prijsverschil minimaal. Zo kost de Berlingo minimaal €29.370, de Rifter €29.970 en de Combo €29.407. De Proace City Verso staat vanaf 1 april - geen grap - bij de Nederlandse dealers. De bestelversie van de Proace City heeft een Nederlandse basisprijs van €13.995. 

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum