Toyota Aygo ook als Cabrio beschikbaar

Met wapperende kruin

Toyota Aygo Cabrio

Toyota breidt de leveringslijst van de Aygo uit met een enthousiast 'Cabrio' gedoopte uitvoering met een stoffen roldak. AutoWeek heeft de prijzen!

Toyota biedt de huidige generatie Aygo als vijfdeurs aan, maar heeft als een van de weinige merken die actief is in dit segment ook een driedeursversie van zijn A-segmenter op de prijslijsten staan. Het nieuws van vandaag heeft echter betrekking op de populairdere vijfdeursversie. Die is er nu namelijk ook als 'Cabrio'!

Toyota levert de X-Play- en X-Joy- uitvoeringen van de vijfdeurs Aygo indien gewenst namelijk met een stoffen roldak. Het elektronisch te openen en sluiten roldak is 79 centimeter lang en 73 centimeter breed. De Aygo X-Play staat als Cabrio vanaf €16.045 bij je voor de deur. Daarmee bedraagt de meerprijs ten opzichte van de reguliere Aygo X-Play €1.000. Voor de X-Joy Cabrio betaal je €16.695, eveneens €1.000 meer dan voor de X-Joy zonder de magische cabriotoevoeging. Bovenstaande prijzen zijn voor de Aygo met handgeschakelde vijfbak. Voor een Aygo met gerobotiseerde handbak moet je rekening houden met prijzen van €17.595 voor de X-Play Cabrio en €18.245 voor de X-Joy Cabrio. In alle gevallen doet de bekende 72 pk en 93 Nm sterke 1.0 driecilinder dienst als krachtcentrale.

Wegens afwezigheid van passend beeldmateriaal afgebeeld: een Aygo 'Cabrio' als hier niet leverbare X-Cite (Verenigd Koninkrijk).

PRIVATE LEASE Toyota Aygo

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.