Tesla Model Y optisch aangepast

Novitec slaat toe

Tesla Model Y Novitec
Tesla Model Y NovitecTesla Model Y NovitecTesla Model Y NovitecTesla Model Y NovitecTesla Model Y NovitecTesla Model Y NovitecTesla Model Y NovitecTesla Model Y NovitecTesla Model Y NovitecTesla Model Y NovitecTesla Model Y NovitecTesla Model Y NovitecTesla Model Y Novitec

Bang dat jouw Tesla Model Y te veel lijkt op die van de vele duizenden andere exemplaren in Nederland? Niet getreurd, vanaf nu kun je aankloppen bij Novitec.

Tuner Novitec stortte zich eerder al op de Tesla Model 3 en nu heeft het bedrijf zijn tanden gezet in de Tesla Model Y. Wie om welke reden dan ook had gehoopt dat Novitec de Model Y krachtiger zou maken, moeten we helaas teleurstellen. Het blijft namelijk bij uiterlijke aanpassingen.

Novitec heeft voor de Tesla Model Y een set 22-inch lichtmetaal in het magazijn liggen en zet de elektrische cross-over maar wat graag op een KW-schroefset waarmee hij tot 4 centimeter dichter tegen het asfalt komt te liggen. Daarnaast kun je bij Novitec aanbellen voor een subtiel setje visuele extraatjes in de vorm van een voorlip, sideskirts, een heuse diffuser en een achterspoiler.

PRIVATE LEASE Tesla Model Y

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (46) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum