Tesla Model Y krijgt grille

Irmscher kan het niet laten

Tesla Model Y Irmscher

De Tesla Model Y was in januari de populairste Tesla in Europa. Niet alleen bij EV-rijders is de Model Y populair, ook het tunersgilde heeft deze elektrische auto ontdekt. Ditmaal is het niemand minder dan de Duitse tuner Irmscher die de Tesla Model Y optisch aanpast en hem zelfs een grille geeft.

Irmscher ken je waarschijnlijk vooral als tuner die niets liever doet dan modellen van Opel een dikker voorkomen geven. Irmscher heeft echter ook oog voor auto's van andere merken. Zo nam het onder meer de Fiat 500C recent onder handen en zelfs de Volkswagen ID Buzz wist niet aan een Irmscher-behandeling te ontkomen. Ditmaal is het de Tesla Model Y die een behandeling van Irmscher ondergaat.

De modellen van Opel die Irmscher de afgelopen decennia uiterlijk aanpastte, werden nagenoeg allemaal voorzien van een Irmscher-kenmerkende grille, compleet met zowel horizontale als verticale lamellen en een beeldmerk dat schittert door afwezigheid. Een dergelijke grille heeft op een elektrische auto natuurlijk niet zoveel te zoeken, maar toch geeft Irmscher de Tesla Model Y een element dat de suggestie moet wekken een grille te zijn.

Irmscher hangt de Tesla Model Y verder vol met een aangepaste voorbumper, sideskirts en een achterbumper die het samen met de complete achterzijde van de auto nog even onder de pet houdt. Ook spreekt de Duitse tuner van een dakspoiler en een diffuser, maar ook die zien we niet. De Model Y staat op Heli Star gedoopte 20-inch lichtmetalen wielen, krijgt RVS-instaplijsten, speciale vloermatten én speciale leren bekleding. Technische aanpassingen lijken er niet te zijn.

PRIVATE LEASE Tesla Model Y

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (87) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum