Techart 'versiert' Porsche Cayenne

Opgezwollen

Techart Porsche Cayenne 30 Year Edition Magnum
Techart Porsche Cayenne 30 Year Edition MagnumTechart Porsche Cayenne 30 Year Edition MagnumTechart Porsche Cayenne 30 Year Edition MagnumTechart Porsche Cayenne 30 Year Edition MagnumTechart Porsche Cayenne 30 Year Edition MagnumTechart Porsche Cayenne 30 Year Edition Magnum
Techart heeft weer een nieuwe pagina aan zijn geschiedenis toegevoegd. De Porsche Cayenne die we vandaag te zien krijgen, maakt onderdeel uit van het verjaardagsfeest van de Duitse tuner.

Om de zoveel tijd komt uit de werkplaats van de Duitse tuner Techart een nieuwe Magnum gerold, een heftig aangepaste Porsche Cayenne. Ook van de huidige Cayenne bestond uiteraard al een met bumpers en luchtopeningen volgehangen Magnum. Vandaag viert deze Magnum Edition 30 Years-editie de dertigste verjaardag van Techart.

Vanbuiten lijkt deze brute Cayenne sterk op het exemplaar dat we al kennen. De spoilers aan zowel voor als achterzijde wijken iets af. Iedere uitvoering van de Cayenne, van de S tot de Turbo S, is als deze ietwat opgezwollen ogende Magnum te krijgen.

Uiteraard biedt Techart extra spierkracht aan. Zo is de GTS op te schroeven tot 520 pk en 700 Nm, 80 pk en 100 Nm meer dan het origineel. De Turbo krijgt er 80 pk en 90 Nm bij en is daarmee goed voor 600 pk en 840 Nm koppel. Een tweede krachtkuur geeft de Turbo 700 pk en 920 Nm aan trekkracht. De Turbo S schopt het na de aftrainsessie tot maar liefst 720 pk en 920 Nm. Die laatste sprint in 3,8 tellen naar een snelheid van 100 km/h. Voor een snelheid van 200 km/h hoef je slechts 8,9 tellen geduld te hebben.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.