Suzuki Jimny wordt G-klasse

Liberty Walk gaat los

Liberty Walk Suzuki Jimny
Bijzondere tuning op de vrijdagmiddag. De knotsgekke autoliefhebbers van Liberty Walk hebben zich gestort op een niet bepaald voor de hand liggende auto: de Suzuki Jimny.

Liberty Walk kennen we als Japanse tuner die auto's als de Nissan GT-R en Lexus LC, maar ook exoten als de Ferrari 458 en Lamborghini Aventador voorziet van widebodykits compleet met zichtbare popnagels. Het bedrijf kondigt via Instagram de komst aan van zijn eerste onder handen genomen 'SUV'.

Die nieuwkomer blijkt er niet zomaar eentje. Liberty Walk heeft zijn creativiteit namelijk losgelaten op de nieuwe Suzuki Jimny. 'G Mini' prijkt trots op z'n kentekenplaat, uiteraard een verwijzing naar de G-klasse waar de dappere Suzi ietwat op lijkt. Mocht die hint nog niet duidelijk zijn, dan wijzen niet alleen hashtags als #mercedesbenz en #g500 naar de inspiratiebron van het project, ook de voorbumper is overduidelijk geïnspireerd op de hoekige Benz.

Liberty Walk zegt de orderboeken al te hebben geopend. Nog dit jaar moet de complete auto worden vrijgegeven. Maken of kraken?

Liberty walkダブル発表🙂 カスタムは遊び心が一杯🙂 ジミニー?いやいやG-MINI🙂ワァーオ http://libertywalk.co.jp/ LB★WORKS Mercedes G Class & lb★nation G mini (Suzuki Jimny) We are pleased to announce the launch of first LB SUV in our history!! New LB style and more aggressive! It will be released this year!! We accept pre order now! More info : nishio@libertywalk.co.jp @libertywalkkato #gclass #mercedesbenz #gwagon #g63 #jimny #suzukijimny #g550 #g350 #libertywalk #lbworks #lbperformance #lbnation #fiexhaust #forgiato

Een bericht gedeeld door Wataru Kato (@libertywalkkato) op 9 Aug 2018 om 4:41 (PDT)

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (23) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.