Suzuki Jimny wordt pick-up

Voor levensgenieters

Yomper
YomperYomperYomperYomperYomperYomperYomperYomperYomper

Laat genieten op automobiel vlak maar aan de Engelsen over. Een piepjonge start-up stort zich niet op elektrische supercars of op een emissieloze bakfiets, maar op pick-upversies van de vorige generatie Suzuki Jimny,

Maak kennis met Yomper, een start-up die wel brood ziet in het omtoveren van Suzuki’s Jimny van de vorige generatie tot pick-ups. Yomper levert niet alleen een extra praktische versie met enorme zijspiegels en een rechttoe-rechtaan laadbak die je ook vanaf de zijkant kunt openen, maar ook een ultieme vrijetijdsmachine die luistert naar de naam Bergan.

Yomper

Suzuki Jimny

De Yomper Bergan is geïnspireerd op auto’s als de Subaru ‘Brat’ en ongetwijfeld ook de Skoda Felicia Fun. Alsof het Land Rovers zijn, staat op de motorkap van de vrolijk vertimmerde Jimny’s in koeienletters de merknaam Yomper uitgeschreven. Een set flitsende stoelhoezen hoort in het geval van de Bergan bij het Engelse autofeest. De bedrijfswagenversie met stalen laadbak wordt leverbaar in twee verschillende lengtematen en heeft een laadvermogen tot 500 kilo. Ook heeft Yomper de wielbasis van de tot Bergan omgetoverde pick-up moeten verlengen. Aan de vertrouwde 1.3 viercilinder van Suzuki wordt verder niet gerommeld. Volgens Yomper kost een Bergan geen bergen en is een tot pick-up getransformeerde Jimny al vanaf minder dan omgerekend zo’n €24.000 te krijgen.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.