Suzuki Jimny volgens Wald International

Tunerfavoriet

Suzuki Jimny Wald International

De Suzuki Jimny heeft vrijwel ieders goedkeuring mogen wegdragen en ook in de tuningwereld is de kleine offroader een geliefd gezicht. Vandaag is het Wald International dat de blokkendoos bij z'n kladden grijpt.

Eerder waren het Liverty Walk, H en R en Suzuki zelf die de nieuwe Jinmy in aangepaste vorm de digitale wegen op slingerden en nu is het de Japanse tuner Wald International die zich op de kleine kubus heeft gestort. Het bedrijf laat de nieuwe Jimny kennismaken met zijn inmiddels bekende Black Bison-receptuur en dat betekent dat ook de Jimny rondom voorzien is van relatief uitbundig spoilerwerk.

Walds Jimny heeft een nieuwe voorbumper met rode accenten, een ronduit bizarre motorkap met koelopeningen, ledmodules op het dak, wielkastverbreders, G-klasse-achtige richtingaanwijzers op de motorkap en een spoiler bovenaan de achterzijde. Ook de complete grille is anders dan die van de standaard Jimny. We zijn benieuwd naar het aantal Jimny's dat we de komende weken nog voorgeschoteld krijgen.

 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.