Subaru XV Concept officieel gepresenteerd

Conceptuele Impreza-familie compleet

Subaru XV Concept
Subaru XV ConceptSubaru XV ConceptSubaru XV ConceptSubaru XV ConceptSubaru XV ConceptSubaru XV ConceptSubaru XV Concept
Gisteren konden we dankzij Chinese media de XV Concept al bekijken. Vandaag hebben we de officiële foto's én meer informatie in de smiezen!

In oktober vorig jaar liet Subaru al de Impreza 5-Door Concept zien, een auto die - zijn naam geeft het al weg - vooruitblikte op een nieuwe Impreza hatchback. Ook de sedanversie van Subaru's nieuweling werd getoond: de - je verwacht het niet - Sedan Concept. In Zwitserland staat nu de XV Concept te aandacht te trekken, een auto die natuurlijk weggeeft hoe de nieuwe XV vormgegeven gaat worden.

Net als bovengenoemde studiemodellen is de XV getekend volgens Subaru's nieuwe Dynamic X Solid-designtaal. De Glacier Khaki Silica gespoten concept-car beschikt over vierwielaandrijving en meet 4.52 meter in de lengte, is 1,92 meter breed en 1,57 meter hoog. Tussen de wielen is 2,67 meter ruimte. De nieuwe Impreza-familie staat bovenop Subaru's Global Platform, een nieuwe modulaire basis waarvan in de toekomst alle Subaru's gebruik gaan maken. Over de aandrijflijn wordt niet gesproken.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.