Subaru XV Concept duikt te vroeg op

Nieuwe cross-over met Impreza-genen

Subaru XV Concept gelekt
Subaru XV Concept gelektSubaru Impreza Sedan ConceptSubaru Impreza Sedan ConceptSubaru Impreza Sedan ConceptSubaru Impreza 5-Door ConceptSubaru Impreza 5-Door Concept
Subaru heeft zijn hele team techneuten bovenop de ontwikkeling van de nieuwe generatie Impreza zitten. Daar hoort ook een nieuwe XV bij, een auto die we vandaag dankzij Chinese media al in conceptuele vorm kunnen bekijken.

In oktober vorig jaar liet Subaru al de Impreza 5-Door Concept zien, een auto die - zijn naam geeft het al weg - vooruitblikte op een nieuwe Impreza hatchback. Ook de sedanversie van Subaru's nieuweling werd getoond: de - je verwacht het niet - Sedan Concept. In Genève zal de nieuwe XV als studiemodel debuteren. Vandaag wordt de spanning weggenomen door een tweetal foto's van de beursvloer van Genève.

Chinese media hebben namelijk twee foto's weten te bemachtigen van de betreffende XV Concept. Net als de huidige generatie zal hij gebaseerd zijn op de Impreza hatchback, in dit geval de nieuwe generatie. De 5-Door Concept meet 4,40 meter in de lengte, is 1,88 meter breed en 1,44 meter hoog. We verwachten voor de XV dezelfde maten. De nieuwe Impreza-familie staat bovenop Subaru's Global Platform, een nieuwe modulaire basis waarvan in de toekomst alle Subaru's gebruik gaan maken. Op meer informatie zullen we nog even moeten wachten.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum