Nieuwe Subaru Impreza krijgt al STI-behandeling

Aankleedfeestje

Subaru Impreza STi Parts
Subaru Impreza STi PartsSubaru Impreza STi PartsSubaru Impreza STi PartsSubaru Impreza STi PartsSubaru Impreza STi PartsSubaru Impreza STi PartsSubaru Impreza STi PartsSubaru Impreza STi PartsSubaru Impreza STi PartsSubaru Impreza STi Parts

De nieuwe Subaru Impreza is nog piepjong, maar nu al presenteert Subaru er een sportieve STI-versie van. Daar moet je alleen niet te veel van verwachten.

In november trok Subaru tijdens de Los Angeles Auto Show het doek van de zesde generatie Impreza. De nieuwe Subaru Impreza priemt met zijn nieuwe front een stuk agressiever de wereld in dan zijn voorganger. Tijdens de Tokyo Auto Salon - niet te verwarren met de Tokyo Motor Show - toont Subaru onder meer een Impreza met een aangezet uiterlijk.

De Subaru Impreza op deze afbeeldingen is volgehangen met onderdelen uit het magazijn van Subaru Tecnica International, beter bekend als Subaru's STI-afdeling. Een volwaardige STI-versie met meer vermogen is het overigens niet, het gaat namelijk vooral om relatief bescheiden uiterlijk vertoon. De Subaru Impreza staat op zwarte STI-wielen en heeft rondom subtiele aerodynamische extraatjes waaronder een zwarte achterspoiler. De meest opvallende aanpassing vind je onderaan de bilpartij. Daar zie je namelijk twee centraal geplaatste uitlaateindstukken. Subaru neemt overigens ook een spannender uitgedoste en hier onbekende Rex en een avontuurlijk aangeklede versie van de nieuwe Crosstrek mee naar de Tokyo Auto Salon.

Nog altijd is niet bekend of en wanneer de nieuwe Subaru Impreza naar Nederland komt.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum