Subaru warmt op voor nieuwe Impreza

Nieuwe Impreza in New York

Subaru Impreza teaser
Subaru werkt aan een nieuwe Impreza-familie en laat dat weten ook. Na een hele rits studiemodellen zal over een kleine twee weken een compleet nieuwe Impreza worden getoond. We krijgen alvast een teaser voorgeschoteld.

In oktober vorig jaar liet Impreza na een hele rits teasers de Impreza 5-Door Concept zien, uiteraard een studiemodel dat liet zien hoe de nieuwe Impreza hatchback vormgegeven zal worden. Een maand later werd in Los Angeles het doek getrokken van de Impreza Sedan Concept, eveneens een model waarvan zijn naam al weggeeft wat er aan zit te komen. Meer uitbreiding krijgt de Impreza-familie in de vorm van de XV, een auto waar Subaru met de - inderdaad - XV Concept liet zien hoe die ongeveer op de markt zal verschijnen.

Voor wie met getrokken portemonnee zit te wachten op de onthulling van de productieversie, die kunnen we tot bedaren brengen. Op 23 maart - de eerste persdag van de New York International Auto Show - wordt de nieuwe Impreza aan de wereld getoond. Uiteraard zal de nieuwe Japanner op Subaru's nieuwe Global Platform komen te staan. Meer daarover lees je hier.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (10) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.