Sterren kijken: Rolls-Royce Suhail Collection

Sterren kijken: Rolls-Royce Suhail Collection
Sterren kijken: Rolls-Royce Suhail CollectionSterren kijken: Rolls-Royce Suhail CollectionSterren kijken: Rolls-Royce Suhail CollectionSterren kijken: Rolls-Royce Suhail CollectionSterren kijken: Rolls-Royce Suhail CollectionSterren kijken: Rolls-Royce Suhail Collection
Rolls-Royce sluit het jaar feestelijk af met de nieuwe Suhail Collection. Voor het eerst krijgt het hele modellengamma dezelfde behandeling.

Rolls-Royce heeft de Suhail Collection gepresenteerd, een lijn bestaande uit een sausje waarmee voor het eerst zowel de Ghost, Wraith als Phantom worden overgoten. De naam Suhail verwijst naar een sterrenstelsel bestaande uit drie sterren, die volgens de overlevering de inspiratiebron waren voor de Arabische geleerde Ibn al-Haitham.

De drie modellen zijn Moonstone Pearl gespoten en afgewerkt met een Turchese Blue-kleurige 'coach line' (de bekende lijn op de flank). Op het voorscherm komen we een Suhail-ster tegen. Ook het interieur is voorzien van bovengenoemde details.

Torsten Müller-Ötvös - CEO van Rolls-Royce - zegt dat het merk met de Suhail-edities de invloed van de Arabische wiskundige en sterrenkundige op de westerse en oosterse wetenschap wil vieren.

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.