Startech past zijn kunstje driemaal toe

Aston Martin Vantage, Range Rover én Continental GT aangepakt

Startech Genève
Startech GenèveStartech GenèveStartech GenèveStartech GenèveStartech GenèveStartech GenèveStartech GenèveStartech Genève

Geen zin om te wachten op de komst van de Aston Martni Vantage S? Tuner Startech heeft in Genève een extra potente versie van de Vantage gepresenteerd en neemt ook maar meteen de Bentley Continental GT en de Land Rover Range Rover onder handen.

De Aston Martin Vantage is met zijn 510 pk sterke en van AMG afkomstige V8 niet bepaald een losse flodder. De Engelsman met Duits hart is in staat om in 3,6 tellen naar een snelheid van 100 km/h te sprinten, maar ook Aston Martin weet dat er altijd markt is voor meer vermogen. Het bedrijf werkt aan een Vantage S, een auto die zo'n 550 pk gaat opwekken. Die is er nog niet, maar tuner Startech biedt uitkomst. Wel moet je dan een berg spoilerwerk voor lief nemen.

Startech schroeft het vermogen van de Vantage op tot 600 pk en 775 Nm, goed om in 3,4 tellen naar een snelheid van 100 km/h te sprinten en om pas bij 320 km/h te stoppen met versnellen. 21-inch lichtmetaal, een bodykit compleet met diffuser en heftig ogende uitlaateindstukken: het hangt er allemaal op, aan of onder. Het extra vermogen is afkomstig van een krachtmodule van Brabus, een module die dankzij het AMG-hart natuurlijk relatief eenvoudig toe te passen is.

Continental GT en Range Rover

Ook Bentleys Continental GT is niet veilig voor de grijpgrage handen van Startech. De auto wordt puur en alleen op optisch vlak aangepast en vooral het interieur ondergaat daarbij een metamorfose. Startech legt de auto 2,5 centimeter dichter tegen het asfalt en monteert 22-inch lichtmetaal.

Over de Land Rover Range Rover van Startech maken we maar niet al te veel woorden vuil. De SUV wordt matzwart gespoten wordt werkelijk volgehangen met spoilerwerk, wat de Range Rover een dubieus voorkomen geeft.

 

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (4) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum