Startech maakt Land Rover Discovery symmetrisch

OCD-proof

Land Rover Discovery Startech
Niet iedereen is enthousiast over de nieuwe Land Rover Discovery en dat dankt de auto vooral aan zijn achterklep. Startech lost het 'probleem' dat sommigen met de auto hebben op door een ogenschijnlijk simpel onderdeel.

De tuner, die zich vooral bezighoudt met Maserati, Bentley, Jaguar en Land Rover, heeft een manier gevonden om de kentekenplaat achter op de Discovery in het midden te kunnen monteren. Standaard zit deze, net als bij voorgaande 'Disco's' overigens, aan de linkerzijde van de klep. Het onderdeel dat Startech presenteert, is een eenvoudig stuk kunststof, al lijkt zagen in de klep onvermijdelijk om de benodigde ruimte te creëren. Afgaande op de vele negatieve reacties op de kont van de laatste Discovery zijn er echter vast mensen die dat ervoor over hebben.

Na montage van het Startech-deel blijft een auto over die sterk lijkt op het kleine broertje van de Discovery, de Discovery Sport. De extra naden in de klep verraden dat er met de auto is gerommeld, maar die plaat zit mooi wél in het midden.

Video

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (28) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum