Land Rover Discovery als Metropolitan Edition

'Leuk voor in de stad'

Land Rover Discovery Metropolitan Edition
Land Rover Discovery Metropolitan EditionLand Rover Discovery Metropolitan EditionLand Rover DiscoveryLand Rover Discovery Metropolitan EditionLand Rover Discovery Metropolitan EditionLand Rover Discovery Metropolitan Edition

Je zou het bijna vergeten met al dat nieuwe Defender-geweld, maar er is ook nog een Land Rover Discovery. Daarvan presenteren de Britten nu een speciale uitvoering met de naam Metropolitan Edition.

'Klaar voor de stad', zegt Land Rover dan. Het slaat natuurlijk op dat 'Metropolitan', maar toch is een enorme SUV van 2.400 kg niet de eerste auto die bij ons opkomt als het over een stadsauto gaat. De Metropolitan Edition is gebaseerd op topversie R-Dynamic HSE en is daarmee de nieuwe topversie van de line-up. Je herkent hem aan anders gekleurde accenten in de grille, op de typeaanduiding en op de bumpers.

Ook staat de auto op gigantische 22-inch wielen, dus we benadrukken nog maar eens dat het oppassen geblazen is in de stad. Privacy Glass, een glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vóór, een head-up display, stuurwielverwarming, een draadloze oplader voor je telefoon, een gekoeld opbergvak tussen de voorstoelen en climate control met vier zones zijn allemaal standaard. De Discovery Metropolitan kost minimaal €140.219 en is er als dieselgestookte D300 en op benzine als P360. Ter vergelijking: een 'normale' D300 R-Dynamic HSE kost minimaal €135.909.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (3) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.