SsangYong met zevenzits Tivoli naar IAA

Koreanen pakken uit met concept-cars

SsangYong Concepts
SsangYong timmert stevig aan de weg, en bij grote plannen horen studiemodellen. Tijdens de IAA in Frankfurt krijgen we een tweetal conceptuele nieuwelingen te zien.

Met de Tivoli is SsangYong een nieuwe weg in geslagen en lijkt het volop mee te willen doen in cross-overland. Onlangs zagen we al een zevenzits Tivoli beplakt en bezakt rondgaan, maar nu heeft SsangYong ook zelf een hint gegeven naar het bestaan van die auto,

We krijgen namelijk twee schetsen te zien, waarvan er één van de XLV-Air is. Dit showmodel lijkt een voorproef te zijn op een zevenzits Tivoli, die we in de eerste helft van volgend jaar op de markt verwachten. Net als de Tivoli zal hij over een 1.6 benzine- of dieselmotor beschikken.

Ook krijgen we de XAV Adventure te zien, een auto die we stiekem al eens in Korea tegen het lijf liepen. Volgens SsangYong is het model een moderne interpretatie van de Korando. Met deze informatie zullen we het voorlopig moeten doen.

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.