Speciale Nissan 370Z voor 40 jarig Z-jubileum

Nissan 370Z 40th Anniversary Edition
De vlag is uit bij Nissan, want de legendarische Z-car van Nissan viert z'n veertigste verjaardag. De kers op de slagroom is een speciale versie van de 370Z, die de naam 40th Anniversary Edition heeft meegekregen.
Eerst het slechte nieuws: Nissan heeft de motor in de speciale 370Z onaangeroerd gelaten. Maar ach, wij kunnen prima leven met de 331 pk van de 3,7-liter V6. Het blok is gekoppeld aan een handbak. Het Sport-pakket en de SynchroRev schakelhulp behoren tot de standaarduitrusting. De 40th Anniversary Edition onderscheidt zich van de gewone 370Z door een spoilerlip voor, een achterspoiler en remklauwen van Nissan Sport.
De 40th Anniversary Edition staat op 19-inch lichtmetaal van Rays. Voor deze speciale versie hebben de lakspecialisten van Nissan de kleur '40th Quartz' ontwikkeld. In het interieur van het jubileummodel toont het rode leder aan dat je in iets bijzonders zit.
Dan het nog slechtere nieuws: volgens de Nederlandse importeur is deze 370Z 40th Anniversary Edition alleen voor de Amerikaanse markt bedoeld. Plannen om de auto naar ons land te halen zijn er daarom niet.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.