Seat Leon verfraaid

Seat Leon JE Design
Seat Leon JE DesignSeat Leon JE DesignSeat Leon JE DesignSeat Leon JE DesignSeat Leon JE DesignSeat Leon JE DesignSeat Leon JE DesignSeat Leon JE DesignSeat Leon JE DesignSeat Leon JE DesignSeat Leon JE Design
De nieuwe Seat Leon is nog niet eens in de showrooms gearriveerd of JE Design brengt al een verfraaide versie uit. Zowel technisch als uiterlijk kan de tuner de Leon opwaarderen.
De nieuwe Seat Leon is nog niet eens in de showrooms gearriveerd of JE Design brengt al een verfraaide versie uit. Zowel technisch als uiterlijk kan de tuner de Leon opwaarderen.
JE Design biedt een compleet tuningsprogramma voor de Seat Leon. De 140 sterke 2,0-liter TDI kan JE tunen tot 176 pk; het maximale koppel neemt met 85 Nm toe tot 405 Nm. De topsnelheid bedraagt 214 km/u en de sprint van 0 naar 100 gaat in 8,3 seconden; respectievelijk 9 km/u en een seconde sneller dan het standaard exemplaar. De volgende stap van JE Design is om de 2,0-liter turbo FSI motor aan te pakken. Tot hoever de 185 pk sterke motor wordt getuned, is nog niet bekend.
Aan het uiterlijk heeft JE Design ook flink wat aanpassingen gedaan. Er zijn zogeheten booskijkers voor de koplampen, een grote skirt met aan de achterzijde centraal geplaatste uitlaatpijpen met een diameter van 9,5 centimeter. Ook zijn er zijskirts en kan een vin voor achterop het dak worden besteld met de toepasselijke naam 'shark attack'.
Het chroompakket omvat vier verchroomde deurgrepen, een B- en C-stijl met verchroomde accenten en een verchroomde strip op de achterklep. JE heeft keuze uit een assortiment velgen in de maten van 17, 18 en 19 inch, de auto kan naar wens tussen de 3,5 en 6,5 centimeter worden verlaagd en het remsysteem kan worden aangepast op het toegenomen vermogen.

PRIVATE LEASE Seat Leon

Gerelateerde forumtopics