Rolls Royce Wraith wil luxe jacht zijn

Voor de stuurlui aan wal

Rolls Royce Wraith wil luxe jacht zijn
Rolls Royce heeft een Wraith aangekleed met allerlei verwijzingen naar de wereld van de scheepvaart. Als je je luxe jacht hebt aangelegd, kun je op de weg nog in nautische sferen blijven.

De beter bedeelden van deze wereld rijden auto's zoals de Rolls Royce Wraith. Daarnaast zijn ze vaak ook gek op luxe jachten, dus heeft Rolls Royce maar gewoon een combinatie gemaakt. Het dashboard van deze Nautical Wraith lijkt namelijk sprekend op een houten dek van een klassiek jacht, zoals we dat bij de Phantom Drophead Coupé ook al zagen op het 'achterdek'.

Een aantal ankertjes in het in- en exterieur laat geen twijfel bestaan over de nautische sferen waarin de auto zich begeeft. De hemel van de auto staat vol met sterren, de stiksels zijn Navy Blue van kleur en zelfs de two-tone lak is een verwijzing naar de zee met een jacht erop. Voor iedereen die nu in de haven van Monaco spontaan van zijn/haar jacht valt van begeerte; er is slechts één exemplaar, dus als-ie te verkrijgen is, wordt dat geen goedkoop grapje.

Lezersreacties (26) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.