Rolls-Royce Wraith 'Inspired by British Music'

Negen unieke exemplaren

Rolls-Royce Wraith 'Inspired by British Music'
Rolls-Royce Wraith 'Inspired by British Music'Rolls-Royce Wraith 'Inspired by British Music'Rolls-Royce Wraith 'Inspired by British Music'Rolls-Royce Wraith 'Inspired by British Music'Rolls-Royce Wraith 'Inspired by British Music'Rolls-Royce Wraith 'Inspired by British Music'Rolls-Royce Wraith 'Inspired by British Music'
Rolls-Royce komt met negen unieke exemplaren van de Wraith. De serie heet 'inspired by British Music' en is dat in feite ook, want verschillende Britse muzieklegendes zijn betrokken bij de ontwikkeling van de auto's.

De auto's kwamen tot stand in samenwerking met Roger Daltrey van The Who, Sir Ray Davies van The Kinks, Francis Rossi van Status Quo, Nick Mason van Pink Floyd en Giles Martin, zoon van Sir George Martin, de producer van The Beatles.

Iedere 'Inspired by British Music'-Rolls draagt vanbinnen en vanbuiten een unieke aankleding mee. Een in het logo gegraveerde naam van de desbetreffende beroemdheid, opvallende beschilderingen, bijzondere bekledingsoorten en nog talloze andere verwijzingen naar de genoemde artiesten zorgen voor auto's die onweerstaanbaar zijn voor gefortuneerde fans. Dat hopen we althans, want een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen, die uiteraard door de bewuste Britse grootheden zijn geselecteerd. De getoonde auto is met zijn geruite motorkap en de opvallende blauwe vogel die op verschillende plekken terugkomt een rijdend eerbetoon aan het album 'Tommy' van The Who.

Lezersreacties (1) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.