De Persplaat: Rolls-Royce Wraith

Modebewust naast de catwalk

De Persplaat: Rolls-Royce Wraith
De Persplaat: Rolls-Royce WraithDe Persplaat: Rolls-Royce WraithDe Persplaat: Rolls-Royce WraithDe Persplaat: Rolls-Royce WraithDe Persplaat: Rolls-Royce WraithDe Persplaat: Rolls-Royce WraithDe Persplaat: Rolls-Royce WraithDe Persplaat: Rolls-Royce WraithDe Persplaat: Rolls-Royce WraithDe Persplaat: Rolls-Royce WraithDe Persplaat: Rolls-Royce Wraith
Actiemodellen en special editions zijn niet weg te denken uit autoland en ook de exclusievere merken maken zich schuldig aan het te pas en te onpas presenteren van gelimiteerde series. Vandaag krijgt de PR-afdeling van Rolls-Royce de twijfelachtige eer in deze rubriek op te treden.

Wat zien we: Deze week konden we opnieuw niet kiezen en hebben we een aantal foto's voor je in de aanbieding. Zo zien we op de openingsplaat het serieuze front van de Rolls-Royce Wraith met een norse blik de camera in staren. We snappen hem wel. Aan zijn rechterzijde staat een hooggehakte modemevrouw te schreeuwen naar haar overbuurvrouw, een juffrouw zich zo te zien niet helemaal kan vinden in al dat geroep. Bladeren we verder door de persmap van Rolls-Royce, dan worden we getrakteerd op meer modellen die Wraith-portieren van hot naar her brengen, complete Wraiths achter zich aan slepen en stuurwielen demonteren. Ook een complete grille lijkt door twee dames een betere locatie gegund te zijn.

De auto: Het afgebeelde sjouwwerk resulteert in de Rolls-Royce Wraith 'Inspired by Fashion', een zoveelste gelimiteerde serie van de Wraith geïnspireerd door 'de materialen en technieken van hoogwaardige mode'. Hoe gezocht de foto's ook zijn, het levert originele beelden op die eens niet in de zoveelste fotostudio genomen lijken te zijn.

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.