Kleurrijk oud nieuws: Rolls-Royce op de Monterey Car Week

Black Badge in pasteltinten

Rolls-Royce Pebble Beach Collection 2019
Rolls-Royce Pebble Beach Collection 2019Rolls-Royce Pebble Beach Collection 2019Rolls-Royce Pebble Beach Collection 2019Rolls-Royce Pebble Beach Collection 2019 kleurtjesRolls-Royce Pebble Beach Collection 2019 kleur kleurenRolls-Royce Pebble Beach Collection 2019Rolls-Royce Pebble Beach Collection 2019Rolls-Royce Pebble Beach Collection 2019Rolls-Royce Pebble Beach Collection 2019Rolls-Royce Pebble Beach Collection 2019Rolls-Royce Pebble Beach Collection 2019Rolls-Royce Pebble Beach Collection 2019Rolls-Royce Pebble Beach Collection 2019Rolls-Royce Pebble Beach Collection 2019Rolls-Royce Pebble Beach Collection 2019 CullinanRolls-Royce Pebble Beach Collection 2019 CullinanRolls-Royce Pebble Beach Collection 2019 CullinanRolls-Royce Pebble Beach Collection 2019 CullinanRolls-Royce Pebble Beach Collection 2019 CullinanRolls-Royce Pebble Beach Collection 2019 Cullinan

We geven het toe, de platen die je hier ziet zijn al een paar dagen oud. Veel nieuwswaarde hebben de auto’s die Rolls-Royce meenam naar de Monterey Car Week dan ook niet, maar kleurrijk zijn ze wel.

De Ghost, Dawn en Wraith die je hier ziet heten samen ‘The Pebble Beach 2019 Pastel Collection’ en zijn onderdeel van de ‘Pebble Beach 2019 Collection’ van Rolls-Royce.

Volgens de bedenkers is het in pasteltinten gehulde drietal geïnspireerd  op ‘de heuvels, het zand en de zee rondom Pebble Beach’. Wij houden het erop dat de drie dure speeltjes een vrolijke aanblik opleveren. Opvallend genoeg zijn de auto’s gebaseerd op de Black Badge-edities van de respectievelijke modellen, waarmee maar weer is aangetoond dat zo’n auto niet zwart hoeft te zijn. De grille en tal van andere details zijn dat wel, waarmee een mooi contrast met de lichte carrosseriekleuren ontstaat. De Dawn is gehuld in Coral Solid, de Ghost in Light Green Solid en de Wraith-kleur gaat door het leven als Semaphore Yellow. Uiteraard geldt voor alle drie dat ze moeten aantonen wat er allemaal mogelijk is bij Rolls-Royce, dus de kleuren zijn daadwerkelijk te bestellen.

Rolls-Royce Pebble Beach Collection 2019 kleur kleuren

De modellenlijn van de ‘kleine’ Rollsjes is overigens aan vervanging toe, maar dat weerhoudt Rolls-Royce er natuurlijk niet van om voor de introductie van de nieuwe Ghost nog een reeks bijzondere modellen op basis van het uitgaande model te laten zien.

De nieuwe Cullinan is momenteel de hardloper van de Rolls-Royce-familie en blijft dat naar verwachting ook nog wel even. Het is dan ook niet gek dat Rolls-Royce zijn hoogpotige tijdens het autofeestje in Californië stevig in het zonnetje zet. Dat doet het met maar liefst vier verschillende exemplaren, opnieuw elk voorzien van een bijzondere lak. De meest noemenswaardige is een exemplaar in opvallend Fux Orange, dat speciaal voor verzamelaar Michael Fux werd samengesteld.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (20) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.