'Rolls-Royce Wraith convertible op komst'

'Rolls-Royce Wraith convertible op komst'
'Rolls-Royce Wraith convertible op komst''Rolls-Royce Wraith convertible op komst''Rolls-Royce Wraith convertible op komst''Rolls-Royce Wraith convertible op komst''Rolls-Royce Wraith convertible op komst'
Er gingen al geruchten rond over een dakloze variant van de Rolls-Royce Wraith, nu lijkt de komst van de Wraith cabrio bevestigd te zijn door de CEO van het Britse luxemerk.

Het Britse Autocar heeft met Rolls-Royce CEO Torsten Müller-Ötvös om de tafel gezeten, waar de topman een boekje open heeft gedaan over de komst een dakloze Wraith. De coupé op basis van de Ghost is nog maar net onthuld of er lijken al plannen te zijn voor een convertible.

Het is niet voor het eerst dat we iets te horen kregen over een Wraith-zonder-dak. Eerder al kregen we berichten over de komst van een roadster met een dikke V16 onder de kap. De Wraith, en dus ook de cabrio, zal het echter 'gewoon' met een V12 moeten doen. En dat is nou ook niet bepaald behelpen. Over de komst van een SUV was de CEO minder bevestigend. 'Daar hebben we binnen Rolls-Royce nog niet over gesproken, maar het lijkt me niet dat een SUV de rijeigenschappen van een echte Rolls-Royce kan hebben', zegt hij tegenover Autocar. Streep de SUV voorlopig dus maar van de agenda. Wanneer we een Wraith-cabrio kunnen verwachten is eveneens nog niet bekend.

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.