Rolls-Royce Cullinan: stoeltjes in achterklep

Lekker zitten

Rolls-Royce Cullinan
Rolls-Royce brengt spoedig zijn eerste SUV op de markt: de Cullinan. Vandaag laat het nobele merk zien dat je ook op de achterklep prettig kunt plaatsnemen.

De Cullinan belooft een uitermate weelderige SUV te worden, een auto die volgens Rolls-Royce overigens veel meer is dan een SUV, cross-over of offroader. Het merk omschrijft het model als een auto die vol zit met luxe en gemakken.

Eén van de stukjes verwennerij is deze Viewing Suite, in feite een stel comfortabel ogende stoeltjes die in de kolos zijn verwerkt. Als je de in twee delen openende achterklep hebt geopend, kun je met z''n tweeën plaatsnemen op het onderste deel. De stoeltjes klappen met een druk op de knop zelf op. Tussen de twee stoeltjes is een cocktailtafeltje geplaatst. Een soortgelijke voorziening kennen we overigens al van Range Rover.

De Cullinan, vernoemd naar de grootste ruwe diamant die er ooit is gevonden, staat overigens niet in Genève, al laat een officiële onthulling niet lang meer op zich wachten.

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.