Renault Mégane spoedig onder het mes

Phase deux

Renault Mégane facelift spyshots
Renault Mégane facelift spyshotsRenault Mégane facelift spyshotsRenault Mégane facelift spyshotsRenault Mégane facelift spyshotsRenault Mégane facelift spyshotsRenault Mégane facelift spyshots

In september 2015 maakte de wereld tijdens de IAA van Frankfurt kennis met de vierde generatie Mégane, die dit jaar zijn tweede levensfase ingaat. De gefacelifte Mégane is nu voor het eerst in testkostuum buiten de deur betrapt.

Momenteel is Renault aan het testen met een nieuwe Trophy-R-versie van de huidige Mégane RS, maar dat is absoluut niet het enige Mégane-nieuws dat Renault in de incubatiekamers heeft liggen. De gehele modellijn ondergaat dit jaar een facelift. Die bijgewerkte Mégane verwachten we in september dit jaar tijdens de IAA van Frankfurt voor het eerst in levenden lijve te kunnen zien.

Wereldschokkend zullen de optische aanpassingen overigens niet zijn, maar het tape dat Renault op zowel de voor- als achterzijde van deze Mégane heeft geplakt, verhult natuurlijk wel het één en ander. Verwacht nieuwe verlichting, een nieuwe grille en gewijzigde bumpers. Natuurlijk wordt ook het binnenste van Renaults C-segmenter gemoderniseerd. Hier wordt de aandacht zeer waarschijnlijk vooral besteed aan het aanscherpen van het infotainment. Mik in elk geval op de komst van een nieuw digitaal instrumentarium en een groter infotainmentscherm.

 

 

PRIVATE LEASE Renault Mégane

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (14) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.