Range Rover SV Coupé lekt uit

Driedeurs mastodont voortijdig online

Range Rover SV Coupe gelekt
Later vandaag trekt Land Rover in – uiteraard – Genève het doek van de SV Coupé, een driedeurs Range Rover. De auto is nu voortijdig op het net beland.

Met de SV Coupé brengt Land Rover de Range Rover feitelijk terug naar zijn roots, want de eerste generatie van het model was eveneens een driedeurs. In het geval van de SV coupé betekent de carrosserievariant bovendien exclusiviteit, want eerder beloofde Land Rover al dat er slechts 999 van zullen worden gemaakt. Dankzij het Amerikaanse Carscoops.com is nu al duidelijk hoe de auto eruit ziet. Uiteraard zijn de voorportieren langer om het gebrek aan achterdeuren te compenseren. De ietwat aflopende daklijn eindigt bij een achterruit die vlakker ligt dan bij de reguliere Range Rover. Op de foto's staat de auto bovendien erg laag op zijn poten, maar dat komt ongetwijfeld door de gekozen instelling van de luchtvering.

Met het interieur is eveneens iets bijzonders aan de hand, want Land Rover gaat hier voor een samenspel tussen twee kleuren voor de stoelbekleding. Dat de achterbank in een afwijkende kleur wordt uitgevoerd, bleek ook al uit de teaser.

Later vandaag, als Land Rover de auto zelf presenteert, weten we alles.

Lezersreacties (17) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.