Prijzen Lancia Thema

Prijzen Lancia Thema
AutoWeek maakt op het moment de eerste kilometers met de Thema, het nieuwe vlaggenschip van Lancia en meteen de voortzetting van de Chrysler 300 in Europa. De prijzen hebben we alvast.

De verkoop van de Lancia Thema nieuwe-stijl begint in Nederland op 7 december. De enig leverbare benzinemotor is de 286 pk sterke V6, waarvoor Lancia een verbruik opgeeft van 9,4 liter op 100 km en een uitstoot van 219 gr/km. De vanafprijs van deze auto is 52.500 euro. De topsnelheid bedraagt 230 km/u en de sprint van 0 naar 100 km/u gaat in 7,9 seconden.

Op het dieselfront zijn er de 190 en 239 pk sterke V6'en. Die zijn beide gekoppeld aan een vijftraps automaat. De lichtste versie is leverbaar voor een prijs vanaf 55.500 euro en de 239 pk-variant kost minimaal 60.500 euro. Beide motoren verbruiken volgens fabrieksopgave 7,1 liter op 100 km. De uitstoot is 185 gr/km.

De Thema komt in de prijslijst met de uitrustingsniveaus Gold, Platinum en Executive. Of er, net als van de vorige Chrysler 300C, weer statiowagenversie verschijnt, is nog niet duidelijk. Wel staan er voor over enige tijd hybride-versies op het programma.

Lezersreacties (116) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.