Prijzen BMW X2 bekend

Instappen voor minder dan 48 mille

BMW X2
Eind oktober voegde BMW de hagelnieuwe X2 aan zijn modellengamma toe. We weten nu wat de die SUV moet gaan kosten.

Om maar met de deur in huis te vallen: wie € 47.495 naar BMW overmaakt, krijgt de sleutels van de X2 sDrive20i met zeventraps Steptronic-transmissie overhandigd. In het vooronder doet in dat geval een 192 pk sterke krachtbron dienst als krachtcentrale. Dit is aanvankelijk de enige benzineversie die BMW op de prijslijst zet, al volgt in een later stadium nog een 140 pk sterke sDrive18i, een driecilinder die met handgeschakelde zesbak en met zeventraps DCT-transmissie beschikbaar komt. Ook de handgeschakelde versie van de sDrive20i volgt later.

Dieselen kan vanaf € 59.895 met de 190 pk sterke xDrive20d met achttraps Steptronic-transmissie. Voor meer dieselkracht zorgt de 231 pk sterke xDrive25d, ook met automatische versnellingsbak. De 150 pk sterke sDrive18d en xDrive18d volgen ook later. In maart volgend jaar staat de X2 bij de Nederlandse dealers.

Ter vergelijking: de X3 staat vanaf € 58.689 in de orderboeken. Voor dat geld krijg je de vierwielaangedreven xDrive20i met automaat afgeleverd. De xDrive20d, de X3 is tenslotte altijd een vierwielaandrijver, kent een vanafprijs van € 67.089.

PRIVATE LEASE BMW X2

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (85) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum