Ook Hyundai Elantra aangekleed voor SEMA

Road Racer Concept naar Las Vegas

Ook Hyundai Elantra aangekleed voor SEMA
Hyundai heeft zin in de SEMA Show. Dat kunnen we afleiden uit het feit dat we vandaag een vierde SEMA-deelnemer met Hyundai-beeldmerken op internet rondzwerft.

Begin deze maand liet Hyundai zijn eerste deelnemer van de SEMA Show zien. Op het jaarlijkse tuningsfestijn zou een liefst 1.040 pk sterke Santa Fe komen te staan. Alsof de Amerikaanse tak van het Koreaanse merk daarmee nog niet doldwaas genoeg te werk was gegaan, kregen we later nog een opgehoogde Santa Fe en een platgeslagen Veloster te zien. Vandaag wordt de SEMA-lijst uitgebreid met een in de breedte uitgesmeerde Elantra.

De Elantra, in Nederland niet te koop, is door zowel Hyundai als Ark Performance aangepakt. We zien een grijze 'Road Racer Concept' met een zeer stevige bodykit. De Elantra krijgt een turbo op zijn niet nader gespecificeerde motorblok geschroefd. Ook een nieuw uitlaatsysteem is van de partij. Uiteraard is de Koreaan stevig tegen de grond gedrukt en voorzien van stevige remmen en een sportinterieur.

De SEMA Show opent begin november zijn poorten.

Lezersreacties (3) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.