Ook bijgepunte Kia Carens in Parijs

Subtiele facelift voor midi-MPV

Kia Carens facelift
Kia Carens faceliftKia Carens faceliftKia Carens faceliftKia Carens faceliftKia Carens facelift
Temidden van alle drukte rondom de compleet nieuwe Rio zou je zomaar kunnen vergeten dat ook de Kia Carens is bijgestipt. Het betreft een facelift van de milde soort.

Eerder deze maand wisten we al te melden dat de Carens binnenkort een facelift zou krijgen, maar nu is het tijd voor meer dan één foto van de 'nieuwe' MPV. Het ruimtewonder krijgt een nieuwe grille, die optisch direcht aansluit op de koplampen. Ook de rest van de voorbumper is nieuw en omvat op de getoonde uitvoering zelfs een soort 'bodembeschermer'. Dat SUV-achtige element komt ook aan de achterzijde terug.

Binnenin is het vooral het infotainment-scherm dat het moet ontgelden. Het touchscreen is nieuw en maakt het losse scherm van de klimaatregeling overbodig. Door het ontbreken van de CD-lade en het verdwijnen van een aantal knoppen ontstaat een wat strakker geheel. Let bij de dashboardfoto overigens op de 'stengel' van de ruitenwissers, want die lijkt zich achter de klokkenwinkel te verschuilen. We houden het maar op een slordige Photoshop-bewerking.

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.