Nissan Fuga is onze Infiniti M

Nissan Fuga
Denk hier een Infiniti-logo en 21 inch wielen op. Dan staat de Infiniti M voor je neus, die vanaf volgend jaar het programma van het luxemerk van Nissan in Europa komt versterken.
In Japan is de Fuga het vlaggenschip van de Nissan-modellenreeks. Het model is gefacelift en op de Tokyo Motor Show was hij voor het eerst te zien. Volgend jaar komt deze Nissan ook in ons land op de markt. Dan zal hij de merknaam Infiniti dragen. De Infiniti M is al eerder aangekondigd voor Europa en krijgt een plek in het programma boven de G sedan. Natuurlijk krijgt het nieuwe model ook de beschikking over de bekende 3,7-liter V6, maar de M wordt ook de eerste Infiniti met dieselmotor. Zonder dergelijke techniek red je het namelijk niet in de hogere klasse in Europa. Tevens zal de M de eerste Infiniti met hybride-techniek zijn. De Japanse Nissan Fuga krijgt die groene technologie overigens ook aan boord.

Lezersreacties (59) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.