Nieuwe Skoda Superb: de volgende teaser

Nieuwe Skoda Superb: de volgende teaser
De marketingafdeling van Skoda gooit er zo tegen het einde van het jaar nog maar een teaser van de nieuwe Superb uit. Deze keer krijgen we een schets van de achterkant opgediend.

Onze haat-liefdeverhouding met teasers van autofabrikanten begint de laatste tijd een beetje om te slaan naar de verkeerde kant. Binnen een tijdsbestek van tien dagen krijgen we nu al de derde teaser van de nieuwe Skoda Superb binnen. Het begon met een ingepakt prototype, daarna volgde een schets van de voorkant en vandaag is het de beurt aan de achterkant. Eerlijk is eerlijk: er is - in tegenstelling tot veel ander teasermateriaal - in elk geval wél genoeg te zien.

Maar net als bij de vorige twee berichten krijgen we helaas niet veel meer informatie over de auto dan wat holle pr-praat. We zullen dus moeten wachten tot februari; dan wordt het nieuwe vlaggenschip van Skoda officieel gepresenteerd. In de tussentijd zou het ons niet verbazen als we eerst nog wat teasers op ons bordje krijgen ...

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (39) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.