'Nieuwe Rolls-Royces op komst'

'Nieuwe Rolls-Royces op komst'
Rolls-Royce heeft er net een nieuw familielid bij, maar dat lijkt niet genoeg te zijn voor het nobele automerk uit het Britse Goodwood.

De Wraith is nog maar net toegevoegd aan de Rolls-Royce-famillie of de Britten zitten al weer na te denken aan een nog verser model. Twee stuks welteverstaan, want volgens de laatste geruchten heeft het merk zowel een cabriolet als een cross-over in het vat zitten.

Het dakloze exemplaar zou gebaseerd zijn op de Wraith, Rolls' kleinste. Naar verluidt zullen we in 2015 kennismaken met de cabriolet, die naar het schijnt dezelfde 6,6-liter V12 met zo'n 630 pk onder de kap krijgt als het exemplaar dat in de neus van de Wraith is gelepeld.

De tweede Rolls-Royce die aan de gelederen zal worden toegevoegd, is een heuse cross-over. De 'hoge hatchback' zou z'n genen delen met de volgende generatie van BMW's X5. Wat het uiterlijk betreft zouden we een auto moeten kunnen verwachten die een met de 3- en 5-serie GT vergelijkbare lijn heeft. De twee geplande luxepaarden zouden nodig zijn om vooral in China en Rusland nieuwe klanten te trekken.

Lezersreacties (13) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.