Nieuwe Range Rover komt steeds dichterbij

Land Rover Range Rover
Land Rover Range RoverLand Rover Range RoverLand Rover Range RoverLand Rover Range RoverLand Rover Range RoverLand Rover Range RoverLand Rover Range RoverLand Rover Range RoverLand Rover Range RoverLand Rover Range RoverLand Rover Range RoverLand Rover Range RoverLand Rover Range RoverLand Rover Range Rover
Onze spionagefotograaf heeft de nieuwe Range Rover ditmaal van wel heel dichtbij gespot. We hebben foto's van een minder gecamoufleerde auto, evenals shots van het interieur en de motor.

Op de wegen rond de Nürburgring kwam onze man deze auto tegen. De camouflage is minder dan voorheen, waardoor we nu meer details van het nieuwe SUV kunnen zien. Wie goed door de gek vormgegeven witte vormen op de zwarte ondergrond heen kijkt, ziet dat de grille, de verlichtingsunits en de ruiten veranderen ten opzichte van de vorige generaties.

Daarnaast hebben we nieuwe foto's van het interieur, gemaakt op een ander model. Daarop is het nieuwe stuur, met bijzonder vormgegeven knoppenunits, goed te zien. De middenconsole doet erg denken aan die van de Evoque. Daarnaast hebben we beeld van de V8 met supercharger onder de kap van deze Range Rover.

Zeker na het zien van deze foto's van dichtbij zal het niet lang meer duren voordat we de nieuwe Range Rover in vol ornaat kunnen bewonderen. We zetten in op een onthulling in de aanloop naar de autoshow van Parijs, in het begin van 2013 zal-ie bij de dealers staan.

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.