Nieuwe Mini's, oude namen

Mini Seven
Mini komt binnenkort met 3 riant aangeklede speciale modellen. Ze luisteren naar de namen Seven, Park Lane, Checkmate, die alledrie een knipoog geven naar het verleden.
Mini komt binnenkort met 3 riant aangeklede speciale modellen. Ze luisteren naar de namen Seven, Park Lane, Checkmate, die alledrie een knipoog geven naar het verleden. Van de klassieke Mini zijn in het verleden als speciale modellen geweest die naar de namen Seven, Park Lane en Checkmate luisteren. Nu zijn voor de moderne Mini die namen weer afgestoft. Alledrie de modellen bieden een accessoirepakket tegen een aantrekkelijke prijs. In oktober wordt de uitbreiding van het programma verwacht.
De Mini Seven kan worden geleverd op basis van de One en van de Cooper. Het model is volgens Mini vooral op lifestyle georiënteerd. Als extra accessoires zijn er onder meer een met leder bekleed stuurwiel, handbediende airco, tractie- en stabiliteitscontrole, witte knipperlichten, een dakspoiler en in hoogte verstelbare sportstoelen. De Mini One Seven kost 21.790 euro en de Cooper Seven 24.240 euro.
De tweede Mini is de Park Lane. Daarbij ligt de nadruk op exclusiviteit. Ook hier is er een tractie- en stabiliteitscontrolesysteem. Daarnaast is er een Chrome Line interieurpakket, verchroomde spiegelkappen, in hoogte verstelbare sportvoorstoelen en xenon verlichting. De De Mini One Park Lane staat in de prijslijst voor 23.990 euro, de Cooper Park Lane voor 26.340 en de Cooper S Park Lane voor 31.700 euro.
Tot slot is er de Mini Checkmate met eveneens een tractie- en stabiliteitscontrolesysteem. Voorts zijn er witte knipperlichten, een handbediende airco, een dakspoiler, een met leder bekleed stuurwiel en in hoogte verstelbare sportvoorstoelen en xenonverliching. Voor de Mini Cooper Checkmate geldt een prijs van 26.100 euro en de Cooper S mag als Checkmate weg voor 31.290 euro.

PRIVATE LEASE MINI