Nieuwe Mercedes-Benz S-klasse gesnapt

Klaar voor 2020

Spyshots Mercedes-Benz S-klasse

De nieuwe Mercedes-Benz S-klasse is weer in camouflagetrim opgedoken. De nieuwe topsedan komt volgend jaar al op de markt.

De komst van een nieuwe S-klasse is natuurlijk altijd een belangrijk moment, zeker omdat Mercedes-Benz zijn vlaggenschip volstopt met de nieuwste technologieën. Het huidige model stamt uit 2013 en werd vrij recent op de snijtafel gelegd. De nieuwe S-klasse maakt naar verwachting vooral stappen op het gebied van autonomie. Waar het huidige model in staat is om op niveau 2 autonoom te rijden, moet de nieuwe generatie dat zeker op niveau 3 kunnen. Dat betekent: handjes van het stuur, tenzij zich er situaties voordoen waarin je wél zelf moet hoepelen.

De nieuwe S-klasse komt er net als het huidige model ook in een plug-in hybride versie, al verwachten we niet dat er een volledig elektrische versie in het verschiet ligt. Mocht die er wel komen, dan schaart Mercedes die auto ongetwijfeld onder zijn EQ-label. Reken natuurlijk wel weer op de komst van AMG-versies én van een extra weelderig uitgevoerde Mercedes-Maybach variant.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.