Nieuwe Mercedes-Benz CLA gelekt

Uitbreiding komt dag te vroeg

Mercedes-Benz CLA-klasse
Mercedes-Benz CLA-klasseMercedes-Benz CLA-klasseMercedes-Benz CLA-klasseMercedes-Benz CLA-klasseMercedes-Benz CLA-klasseMercedes-Benz CLA-klasseMercedes-Benz CLA-klasseMercedes-Benz CLA-klasseMercedes-Benz CLA-klasseMercedes-Benz CLA-klasseMercedes-Benz CLA-klasseMercedes-Benz CLA-klasseMercedes-Benz CLA-klasseMercedes-Benz CLA-klasse

Mercedes-Benz trekt deze week het doek van de nieuwe CLA-klasse, maar helaas voor het merk heeft het Australische Caradvice al besloten om alle foto's online te zetten.

Dankzij het Australische Caradvice kunnen we je al uitgebreid kennis laten maken met de tweede generatie van de CLA. De nieuwe CLA-klasse komt voor het eerst naast een andere sedan op de menukaart van Mercedes' compacte modelfamilie te staan: de A-klasse Limousine.

De CLA is echter het sportievere alternatief voor die nieuwe sedan. Hoeveel het binnenste van de CLA nagenoeg overeenkomt met dat van zijn broertjes in de A-familie vertoont het exterieur weer meer verwantschap met dat van auto's als de CLS-klasse én Benzen met 'Coupé' in de modelnaam. Met name aan de achterkant zijn verwijzingen naar de GLC/GLE Coupé en de al genoemde CLS te zien. De oranje details die je op deze zwarte CLA ziet, horen zeer waarschijnlijk bij een First Edition.

Voor nu moeten we het met deze foto's van de nieuwe CLA doen. Alle informatie en het officiële beeldmateriaal volgen waarschijnlijk spoedig. In een later stadium wordt de CLA-prijslijst uitgebreid met een nieuwe CLA Shooting Brake.

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz CLA

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (80) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.