Nieuwe knippers voor Lada Niva

Lada Niva 2010
De dik dertig jaar oude Lada Niva ziet er misschien nog net zo uit als toen hij werd geïntroduceerd, toch heeft hij flink wat vernieuwingen ondergaan. Uiterlijk zijn alleen de knipperlichten gewijzigd
We kunnen maar geen afscheid nemen van de Lada Niva. In Nederland is de auto uit de markt geprijsd door de CO2-taks en uit de verkoop gehaald. In de landen om ons heen gaat zijn loopbaan gewoon door. Uit Duitsland komt het nieuws dat Niva voor het nieuwe modeljaar een geheel nieuw instrumentarium heeft gekregen, dat de stoelen zijn verbeterd en dat het omklappen van de achterbank voortaan gemakkelijker gaat. Verder zijn de buitenspiegels in het vervolg van binnenuit verstelbaar. De vernieuwde Niva is uiterlijk te herkennen aan zijn iets grotere clignoteurs aan de voorzijde. Op het technische vlak is de remkrachtverdeler en de hoofdremcilinder gewijzigd. De schokdempers hebben een nieuwe afstelling en ook de wielophanging is gewijzigd.

Lezersreacties (90) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.