Nieuwe generatie Honda Accord in Amerika gespot

Honda Accord spyshots
Honda Accord spyshotsHonda Accord spyshotsHonda Accord spyshotsHonda Accord spyshotsHonda Accord spyshots
De huidige generatie Honda Accord gaat alweer even mee, dus z'n opvolger is in de maak. Onze spionagefotograaf heeft de auto gespot in de Verenigde Staten.

Ruim een jaar geleden werd de inmiddels vier jaar oude Accord nog gefacelift voor ons Europeanen, dus hij kan nog wel even mee. Toch zal de auto op een gegeven moment een opvolger krijgen. De nieuwe generatie is namelijk gespot tijdens testwerk in de Verenigde Staten. Het gaat waarschijnlijk dan ook wel om de Amerikaanse versie van de sedan, die wat groter is dan z'n Europese en Japanse tegenpool.

Om een idee te krijgen van hoe deze nieuwe Accord uiteindelijk zal ogen, onthulde Honda begin dit kalenderjaar een conceptversie van de nieuwe Accord Coupé. Stilistisch gezien zal de sedan daar weinig van verschillen. Op deze spionagefoto's is dat door de betrekkelijk zware camouflage niet echt te zien. Onder de kap van de Amerikaanse Accord zullen we een nieuwe, direct ingespoten 2,4-liter viercilinder vinden, maar er komt ook een 3,5-liter V6. Later volgt de hybride versie.

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.