Nieuwe Ford Fiesta gesnapt

Fiesta gaat grote broer achterna

Nieuwe Ford Fiesta gesnapt
Nieuwe Ford Fiesta gesnaptNieuwe Ford Fiesta gesnaptNieuwe Ford Fiesta gesnaptNieuwe Ford Fiesta gesnaptNieuwe Ford Fiesta gesnaptNieuwe Ford Fiesta gesnapt
Ford is aan het testen geslagen met een compleet nieuwe generatie van de Fiesta. Dankzij onze spionagefotograaf hebben we daar nu de eerste beelden van.

De huidige zesde generatie van de Fiesta heeft Ford absoluut geen windeieren gelegd. De B-segmenter is al jaren hoog in de Europese verkooplijsten te vinden en ook anno 2016 doet de Fiesta het in Nederland absoluut niet slecht. Het model stamt in de basis alweer uit 2008 en dus acht Ford de tijd rijp voor een opvolger. Vandaag zien we hem voor het eerst - ingepakt en wel - de benen strekken.

Hoewel de nieuwe, zevende generatie Fiesta nog goed is ingepakt, valt er toch al iets over het uiterlijk te zeggen. Zo lijkt front overeenkomsten te gaan vertonen met dat van grote broer Focus en loopt de motorkap minder vloeiend over in de voorruit. Aan de achterzijde zien we horizontaal georiënteerde lichtunits die nu doorlopen tot in de achterklep. In het interieur lijken we eveneens een op het dashboard geplaatst infotainmentscherm tegen te komen, al zou het hier ook op een opgeplakt scherm kunnen gaan dat voor tests wordt gebruikt.

PRIVATE LEASE Ford Fiesta

DirectLease
Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 100pk Connected (5D/6H)
€ 345
 
Arval
Ford Fiesta 1.1 75pk Connected (5D/5H)
€ 368
 
Leaseplan
Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 125pk Hybrid Titanium (5D/6H)
€ 394
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (41) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.