Modepopje: Rolls-Royce Wraith Inspired by Fashion

Modepopje: Rolls-Royce Wraith Inspired by Fashion
Modepopje: Rolls-Royce Wraith Inspired by FashionModepopje: Rolls-Royce Wraith Inspired by FashionModepopje: Rolls-Royce Wraith Inspired by FashionModepopje: Rolls-Royce Wraith Inspired by FashionModepopje: Rolls-Royce Wraith Inspired by FashionModepopje: Rolls-Royce Wraith Inspired by FashionModepopje: Rolls-Royce Wraith Inspired by FashionModepopje: Rolls-Royce Wraith Inspired by Fashion
Rolls-Royce hijst de ene na de andere Ghost, Phantom en Wraith in een gelimiteerde jas. Vandaag mag de laatstgenoemde opvallen met extra glimmers.

Bij Rolls-Royce houden ze wel van een stukje haute couture op z'n tijd. De Wraith Inspired by Fashion is - zoals z'n naam al weggeeft - geïnspireerd op 'de materialen en technieken van hoogwaardige mode'.

De Wraith draagt een two-tonelak, bestaande uit de kleuren Andalucian White en Arctic White. De kleuren Jasmine, Tailored Purple en Mugello Red zijn gebruik om bepaalde details op te vrolijken. De welbekende lijn over de zijkant van de nobele Brit is in elke wenselijke kleur uit te voeren.

Vanbinnen vinden we de kleuren Arctic White en -Black, en met een geel-goude kleur afgewerkte details. De Inspired by Fashion wordt vandaag gepresenteerd in het Pratt Institute in New York. Wat de zeldzame Wraith gaat kosten, is nog niet bekend. Ga maar uit van 'veel'.

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.