Modeljaar-update voor Renault Espace

Nieuwe motor, nieuw infotainment

Renault Espace 2017
De vijfde generatie Renault Espace is alweer sinds 2015 onder ons. Tijd voor een kleine update, waarbij de Fransman vooral onderhuids isaangepakt.

Tijdens het Concours d'Élégance Paleis Het Loo presenteerde Renault de Espace al met een nieuwe 225 pk en 300 Nm sterke 2.0 TCe-benzinemotor, een krachtbron die de 1.6 TCe met zijn 200 pk vervangt. Het blok is samen met Renault Sport ontwikkeld en moet een gemiddeld verbruik van 6,8 l/100 km kunnen scoren. Deze krachtbron, gekoppeld aan een zeventrapsautomaat met dubbele koppeling, is niet de enige vernieuwing.

Renault brengt bij een modeljaar-update verplichte nummers als een nieuwe lakkleur en nieuwe lichtmetalen wielen naar de Espace, maar daar blijft het niet bij. Zo krijgt de ruime Fransman een herziene versie van het R-Link-multimediasysteem in zijn dashboard gemonteerd.

De Espace met nieuwe TCe-benzinemotor kost als Intens € 48.690. Wie topversie Initiale Paris wenst, moet € 55.790 reserveren. Dieselen kan met de 130 pk sterke dCi 130 vanaf € 46.090, terwijl die als Intens € 48.590 kost. Dezelfde dieselmotor met zeventrapsautomaat en dubbele koppeling kost € 58.790.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (36) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.