Modeljaarupdate voor Nissan 370Z

Oudgediende opgewaardeerd

Modeljaarupdate Nissan 370Z
Nissans 370Z draait alweer mee sinds 2009. De sportcoupé gaat nu het nieuwe modeljaar in met een aantal kleine wijzigingen.

Gedurende zijn levensloop is de 350Z-opvolger 370Z slechts op details vernieuwd. Zoals te doen gebruikelijk bij een modeljaarupdate, zijn ook de wijzigingen die nu op de coupé zijn doorgevoerd, niet bepaald wereldschokkend.

De gemoderniseerde 370Z krijgt zwarte handgrepen en krijgt een zwart inzetstuk in zijn achterbumper. Ook de koplampenen de achterlichtunits zijn donkerder dan voorheen, ze zijn nu identiek aan de exemplaren van de Nismo-versies. Standaard beschikt elk exemplaar over nieuwe 19-inch metende lichtmetalen wielen. Alle handgeschakelde 370Z's krijgen een nieuwe, 'performance'-koppeling. Op de optielijst verschijnt een nieuw infotainmentsysteem, gekoppeld aan een 7-inch metend scherm. De 328 pk sterke 3,7-liter V6 werd niet gewijzigd. Het onderstel is herzien en moet net een tandje scherper aanvoelen.

Lezersreacties (33) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.