Mitsubishi i-MiEV nog duurder

Mitsubishi i-MiEV
Mitsubishi i-MiEVMitsubishi i-MiEVMitsubishi i-MiEVMitsubishi i-MiEVMitsubishi i-MiEVMitsubishi i-MiEVMitsubishi i-MiEV
De elektrische Mitsubishi iMiEV stond al niet bekend als het koopje van de week, maar de prijs is nog verder omhoog gegaan. Daarvoor worden wel interessante nieuwe accessoires geleverd.

Voor het nieuwe modeljaar is de Mitsubishi i-MiEV rijker uitgerust. Tot de standaarduitrusting behoort voortaan een radio/MP3-speler met USB-aansluiting. Verder is er het i-MiEV remote systeem, een afstandbediening voor climate control en het opladen van de batterij. Verder is er voortaan een geluidssignaal dat klinkt tussen 3 en 35 km/u om voetgangers te waarschuwen. Ook is de afwerking van het interieur verbeterd. De prijs van de i-MiEV komt daarmee op 34.930 euro; dik tweeduizend euro meer dan voorheen.

Mitsubishi is overigens niet de enige die zijn prijzen heeft verhoogd. Nissan heeft onlangs de prijs van de Leaf met eenzelfde bedrag verhoogd. De prijzen van de Peugeot Ion en de Citroën C-Zero lagen al rond de 35 mille, waardoor alle vier de elektro-concurrenten nagenoeg het zelfde kosten.

Lezersreacties (71) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.