Mitsubishi doet i-MiEV in de uitverkoop

Mitsubishi i-MiEV
Overweeg je de aanschaf van een Mitsubishi i-MiEV, maar houdt de prijs je vooralsnog tegen? Dan is er nu goed nieuws: Mitsubishi verlaagt de prijs van de elektroauto namelijk flink, er gaat bijna 7.000 euro vanaf.

Het prijskaartje van € 34.930 is voor veel potentiële i-MiEV kopers blijkbaar een struikelblok, want de importeur hakt opeens € 6.940 van de vraagprijs af. Niet dat de i-MiEV nu opeens een prijspakker is, want € 27.990 is nog steeds behoorlijk fors. Volgens Mitsubishi wordt de prijsverlaging mogelijk gemaakt door schaalvoordelen in de productie van de batterij.

Verder krijgt de i-MiEV nu standaard AVAS, wat staat voor Approaching Vehicle Audible System. Middels luidsprekers aan de buitenzijde van het voertuig worden omstanders hiermee door een zacht zoemend geluid attent gemaakt op de i-MiEV. Zaken als elektrisch bedienbare zijruiten en spiegels, centrale deurvergrendeling, radio/cd speler, zes airbags en de MiEV-afstandsbediening waren al standaard. Met die laatste is het mogelijk om op afstand de laadstatus te controleren en bijvoorbeeld voor vertrek het interieur alvast te verwarmen of te verkoelen.

Lezersreacties (59) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.