Mini prijst de vijfdeurs

Mini vijfdeurs
Mini vijfdeursMini vijfdeursMini vijfdeursMini vijfdeursMini vijfdeurs
Mini heeft de prijzen van de vijfdeursversie bekendgemaakt. Voor twee extra portieren en wat meer binnenruimte betaal je 995 euro meer dan een vergelijkbare driedeurs-Mini.

De basisprijs van de Mini vijfdeurs bedraagt 19.490 euro. Voor dat geld stap je in de One. De Cooper en de Cooper S gaan voor respectievelijk 22.490 en 31.290 euro de deur uit. Wie liever dieselt, kan terecht bij de Mini One D, die voor 20.490 in de prijslijst staat. De Cooper-versie van de diesel kost 24.990 en voor de Cooper SD verlangt Mini 32.290 euro.

Alle versies, behalve de Cooper S, zijn goed voor 20 procent zakelijke bijtelling. Dat geldt ook voor de Cooper D en SD met automatische transmissie.

Ten opzichte van de driedeurs is de vijfdeurs-Mini 16,1 cm langer om voldoende plaats te bieden aan de achterpassagiers. De bagageruimte meet 278 liter, 67 liter meer dan de driedeurs. De nieuwkomer staat vanaf 11 oktober bij de Nederlandse Mini-dealers.

PRIVATE LEASE MINI Mini

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (32) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum