Miljardair wil terugkeer Land Rover Defender

De Defender is dood. Leve de Defender!

Land Rover Defender
Autoland mist de Land Rover Defender, maar miljardair Jim Ratcliffe mist hem nog veel erger. Het gemis is zo groot dat de ondernemer voornemens is om de Defender nieuw leven in te blazen.

Op 29 januari rolde de allerlaatste Land Rover Defender van de productielijn in Solihull. Althans, allerlaatste, als het aan de ondernemende miljardair Jim Ratcliffe ligt is dat niet het geval. Volgens de Britse krant Sunday Times is Ratcliffe in gesprek met Jaguar Land Rover om het offroadicoon nieuw leven in te blazen.

Het is tot op heden niet bekend of de gefortuneerde Ratcliffe van plan is delen van de productielijn te kopen of om puur de rechten voor het model in bezit te krijgen. Wel zou Ratcliffe voornemens zijn om de oer-Defender weer in het Verenigd Koninkrijk in elkaar te schroeven.

Ook als Ratcliffe zijn plannen niet door weet te zetten, zal de Land Rover Defender een vervolg krijgen. In 2019 zal een compleet nieuwe generatie op de markt verschijnen, een model dat in diverse formaten beschikbaar zal zijn.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (40) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum