Mercedes SLS AMG ook mooi in goudkleur

Mercedes SLS AMG ook mooi in goudkleur
Mercedes SLS AMG ook mooi in goudkleurMercedes SLS AMG ook mooi in goudkleurMercedes SLS AMG ook mooi in goudkleurMercedes SLS AMG ook mooi in goudkleurMercedes SLS AMG ook mooi in goudkleurMercedes SLS AMG ook mooi in goudkleurMercedes SLS AMG ook mooi in goudkleurMercedes SLS AMG ook mooi in goudkleurMercedes SLS AMG ook mooi in goudkleurMercedes SLS AMG ook mooi in goudkleurMercedes SLS AMG ook mooi in goudkleur
Ook al gaat het financieel wat minder in Dubai, de Dubai International Motor Show gaat gewoon door. En Mercedes-Benz zet er een SLS AMG in de kleur AMG Desert Gold neer, vergezeld van een G 55 AMG Kompressor Edition 79. En dan is er natuurlijk ook nog de E-klasse Cabriolet.
De Mercedes SLS AMG was de ster van de IAA in Frankfurt, verkopen doe je zulke bolides natuurlijk vooral aan oliesjeiks. Daarom staat op de Dubai International Motor Show een SLS AMG in een kleur die het goed doet in het landschap van het Midden-Oosten: AMG Desert Gold. Zwarte details in de grille en zwarte wielen zorgen voor een mooi contrast. De kleur AMG Desert Gold wordt voor AMG-kopers verkrijgbaar via de riante optiemogelijkheden van het AMG Performance Studio-programma. Daarmee kun je de 571 pk sterke bolide verder verfraaien. Ook niet verkeerd is de G 55 AMG Kompressor Edition 79. De naam herinnert aan het dertig jarig jubileum van de Geländewagen, sinds 1979 op de markt. De speciale uitvoering komt in een oplage van 79 exemplaren en is leuk aangekleed met carbon-look, een 'kamelenvanger' op het front en nog meer speciale zaken.
Video

Lezersreacties (38) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.